Chaotic Solitude

Inside every (wo)man there is always an urge to find a structure in Chaos !

Tuesday, September 30, 2003

I am against posting forwarded mails in blogs... but have been doing it too often lately. Anyway, found this irresistably good...read on ! Somehow didn't like certain things here though...like the 3rd one

-----------------------------
Top 10 most stupid questions' people usually ask in
obvious situations :


1. At the movies:
When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try
again.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.


5. At a family get-together: When some distant aunt
meets you after years
Stupid Question:-
Munna,Chickoo, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.


6. When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,isensitive lout...it's just the money.


7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.


8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding......


9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home